Moduc

Ideasta tuotteeksi

Talotekniikkaelementtimme sai alkuperäisen ideansa vuonna 2009 kun Moduc Oy:ssä tehtiin monien RST- ym. metallitöiden ohella ilmastointikanavia ja muita taloteknisiä tarvikkeita. Vuonna 2012 päätetettiin keskittää voimavarat juuri tuohon talotekniikkalementtiin ja sen ominaisuuksiin.

Alkuperäisen idean nerokas yksinkertaisuus ja elementtien muunneltavuus sai patentoinnin vireille. Moduc®-järjestelmä on patentoitu kotimaassa ja sille on vireillä myös EU-patentti. Mallisuojia on niin ikään jo muutama myönnetty sekä vireillä.

Tuotteessa yhdistyvät nerokas magneettikiinnitys, helppo avattavuus ja huollettavuus sekä kondenssitiiviin eristyksen mahdollistava rakenne. Vuodonilmaisimet ovat olleet vakiovarusteena jo alusta asti. Muotoiluun on myös panostettu myös markkinoilta tulleen kiinnostuksen mukaisesti.

Albert Einsteinin kerrotaan sanoneen;
"Kaikesta pitää tehdä mahdollisimman yksinkertaista mutta ei yhtään sen yksinkertaisempaa".
Lue lisää alta tai ota yksinkertaisesti heti yhteyttä!

 

OTA YHTEYTTÄ

140x140

Mitoitukset ja suunnittelu

Teemme kohteen LVIS-suunnittelijoiden avuksi reititykseen ja mitoitukseen liittyvää yhteistyötä. Kohdesuunnittelun varhaisessa vaiheessa mukaantulo hyödyttää myös tilaajatahoa konkreettisesti.

140x140

Avattavuus ja huollettavuus

Modernissa hybridiremontissa voidaan tuoda käyttövedet ja kaapeloinnit helposti avattavissa Moduc®-elementeissä optimaalista reittiä ja välttyä massiivisilta purkutöiltä vanhojen putkilinjojen jäädessä paikoilleen rakenteisiin. Melu- ja pölyhaitta minimalisoituu ja asukkaiden kokema työnaikainen haitta vähenee merkittävästi.

140x140

Turvallisuus ennen kaikkea

Elementit varustetaan vuodonilmaisimilla nousulinjoissa; näin mahdollinen häiriötilanne havaitaan ajoissa ja vältytään suuremmilta vesivahinkoremonteilta. Järjestelmäämme kuuluu myös EI30-palosuojan mahdollistava KSK-kaapelinsuojakanava jolla porrashuoneen kaapeloinnit voidaan suojata tulipaloa vastaan.

140x140

Poraussabluunalla reiät kohdalleen

Timanttiporausta varten toimitamme sabluunan jonka laser-leikatulla ohjaimella saadaan putkien tarvitsemat reitit juuri täsmälleen oikeaan kohtaan.

140x140

Räätälöity mitoitus

Elementtimme voidaan mitoittaa optimaalisen tilankäytön ja teknisen toimivuuden kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Valmistamme myös täysin räätälöityjä elementtejä.

140x140

Lisävarusteet

Tarkastusluukut mittareille, valaistukset, kosteusanturit ja erilaiset sähkövarusteet saa integroitua vaivattomasti tuotteisiimme. Tarvittaessa voimme toimittaa pintaosat esimerkiksi kuparista, rimex-rst:stä tai muusta erikoismateriaalista tehtynä nerokkaan kansirakenteen ansiosta. Kuosi- ja värivaihtoehtoja on lukemattomia.

140x140

Asennettuna ja takuulla

Olemme toimittaneet pääosin asennettuna kaikki kohteemme. Asikkaamme voivat saada myös omille asennusryhmilleen räätälöidyn asennuksen opastuksen sekä tehtaan tuen mikäli halutaan tilata materiaalitoimituksena jokin kohde.Palveluksessanne yhteyshenkilömme:


140x140

Marko Streng

Markkinointi- ja kehitysjohtaja
044-239 1492 tel. +358 44 239 1492
marko.streng(at)moduc.fi

140x140

Teuvo Väisänen

Toimitusjohtaja
teuvo.vaisanen(at)moduc.fi

140x140

The Stig

Suunnittelu, tarjoukset
010-504 5770
suunnittelu(at)moduc.fi
tarjous@moduc.fi


Palveluumme sisältyy myös ilmainen esittelykäynti. Pienoismallin ja animaation sekä muun materiaalin avulla urakoitsijat ja taloyhtiöt saavat nopean ja kattavan informaation.

Ota yhteyttä niin olemme pian ratkaisseet talotekniikan reititykset kohteeseesi.